D1 Event

Shop

Archieven: Testimonial

Ilona Schenker

Vanuit de jeugd stichting hebben wij D1Event ingeschakeld om de kinderen buiten activiteiten te laten doen. Dat hebben zij erg leuk en professioneel aangepakt.

Malik Hamite

Voor mijn verlovingsfeest heb ik Day1event gevraagd mij te helpen met de mocktails presentaties. Ik ben erg onder de indruk en zal hen bij iedereen aanbevelen. Toffe presentatie en het was super lekker! Alle gasten waren er over te spreken.

Maarten van der Vijver

Super leuke teamuitje gehad met D1Event. Diverse teambuildings activiteiten gedaan en afgesloten met een mocktail workshop! Dat was de kers op de taart!

Sabine Wolkers

Normaal gesproken organiseer ik jaarlijks voor ons team teambuildings activiteiten. Doordat ik het zelf regel kan ik helaas nooit actief meedoen. Dit keer heb ik het uitbesteed en heeft Day1Event het voor mij ontzorgd. Beste beslissing. Ik heb actief mee kunnen doen en het was tot in de puntjes...

Read more

Shetty Jamie

Voor de verjaardag van onze kleine Jonas hebben wij Day1event gevraagd voor kinderactiviteiten en voor de volwassenen mocktail en cocktail workshops. Dit was een zeer geslaagde dag! Zowel oud en jong heeft genoten.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.