D1 Event

Shop

Aanbod

Aanbod Dienst /bedrijven

 • Advies
 • Presentatie
 • Teamdag 
 

Ken je dat gevoel dat het gewoon even niet lekker loopt allemaal in het bedrijf? Je wel alles hebt geprobeerd om dit op te lossen maar nog geen succes hebt geboekt hiermee? Dan kan het verstandig zijn om een externe partij in te schakelen. Wij helpen je graag verder hierbij! 

Maar wat kan Day1Event dan betekenen voor mijn bedrijf? 

Eigenlijk heel simpel. Wij hebben een frisse kijk op de zaak en kunnen vanuit onze helikopterview alle zaken tackelen die van belang zijn. Door onze kennis en ervaring kunnen we ons snel aanpassen en ons daardoor direct één voelen met het bedrijf. Goed hierin is om de kracht van het bedrijf te belichten en deze kracht nog verder uit te breiden. Daarnaast zien wij in elk probleem juist een uitdaging en zijn er daarbij ook niet vies van om hier kritisch naar te kijken. 

Dit wil ik! Hoe nu verder? 

 • Wij komen langs voor een vrijblijvend klikgesprek 
 • Na het gesprek ontvang je direct een samenvatting en Plan van Aanpak 
 • Vervolgens ontvang je binnen x dagen een offerte 
 • Nog steeds enthousiast? Dan gaan we er samen een succes van maken! 
 • Want zeg nou zelf “zodra de angel eruit is stijgt de energie”! 
 

Voor welke particulieren diensten kan ik bij jullie terecht?

Onze visie is om van alle bijzondere momenten in jouw leven een onvergetelijke dag te maken. Droom jij er bijvoorbeeld altijd al van om van jouw bruiloft een festival inclusief foodtrucks te maken? Of wil jouw kleuter graag een betoverend Frozen feest waarbij Elza de activiteiten verzorgt? Verzin het zo gek als je wil ; wij maken al deze fantasieën werkelijkheid! Hoe wij dit waar kunnen maken? Door onze jarenlange ervaring en expertise in het organiseren van events zijn wij specialist op dit gebied. Ook hebben wij een groot netwerk met connecties waar wij nauw mee samenwerken en zo alles voor elkaar krijgen.

Heb jij dus advies/hulp nodig bij het organiseren voor jouw event? Bel, mail of app ons even en wij gaan voor je aan de slag! 

Hieronder nog even op een rijtje welke diensten wij aanbieden: 

 • Jubileumfeest 
 • Verjaardag 
 • Trouwerij 
 • Recepties 
 • Feestelijke opening 
 • Verhuur van zalen 
 
 

Aanbod Workshop 

 • Storytelling 
 

Ben jij op zoek naar een manier om een boodschap, jouw persoonlijke verhaal, een visie of andere informatie zo goed mogelijk over te brengen naar jouw publiek? Denk dan eens aan Storytelling!

Maar wat is Storytelling dan? 

Storytelling is het verpakken van een boodschap in een verhaal. Je schetst een situatie voor waardoor mensen direct innerlijke beelden en een gevoel bij jouw verhaal krijgen. Je maakt jouw verhaal direct aantrekkelijker, of iemand dit nou leest of ernaar luistert: het zorgt voor een ultieme beleving! Zo maak jij ongetwijfeld impact met jouw communicatie! 

Feit: door het gebruiken van Storytelling ontstaat er tot 6 keer meer hersenactiviteit in het brein van de lezer of kijker! 

Interessant! Hoe kan ik Storytelling leren? 

Geef je dan op voor onze workshop! De manier van Storytelling is belangrijker dan het kanaal dat je hiervoor inzet, jij bent het instrument in deze. Daarom begeleiden wij jouw tijdens de workshop om jezelf naar voren te brengen als prof in Storytelling zodat jij, aan welke doelgroep dan ook, een sterke boodschap over kunt brengen. 

Tijdens de workshop behandelen we 3 onderdelen: 

 1. Ontdek je verhaal 
 2. Bedenk het avontuur 
 3. Vertel je verhaal creatief 
 

Dit wil ik doen! Hoe nu verder? 

De workshop duurt 4 uur en wordt gegeven in Den Haag. Uiteraard zorgen wij voor een lekkere lunch! De kosten voor deze workshop zijn ***. Deze kan je vooraf via Ideal betalen. 

Schrijf je gemakkelijk in via deze link

 

Organisatie “Jeugd Activiteiten”

 • Dag kampen 
 • Workshops 
 • Evenementen tot 16 jaar 
 

Een hot item tegenwoordig; het gebruik van smartphones onder jongeren. Het zal ook jou vast niet ontgaan zijn dat de nieuwe generatie veel tijd spendeert op social media en er hier sterke online gemeenschappen ontstaan. 

Maar hoe belangrijk is het dat jongeren ook in real life met elkaar in contact staan? Een uitlaatklep hebben? Actief bezig zijn om hun sociale vaardigheden verder te ontwikkelen en zich zo persoonlijk te vormen? Het moment écht te beleven? 

Persoonlijke vorming en beleving is onze leidraad. Door de fysieke events willen wij de jongeren helpen om in plaats van online in contact met elkaar te zijn ook in real life tegenover elkaar te staan. Daarom organiseren wij dag kampen, workshops en andere evenementen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de foto impressie van eerder georganiseerde jeugd activiteiten:

RSCN8814

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.