D1 Event

Shop

Onze visie & missie

Wie zijn wij?

Creëren. Dat is waar het voor ons begint. Na veel werkervaring opgedaan te hebben in deze branche, hierbij te observeren en te analyseren werd ons gevoel steeds sterker: ‘’Dit kunnen wij natuurlijk veel beter!’’. Door onze ervaring, oog voor detail, kwaliteit en vooral creativiteit gaan wij hier een succes van maken.

Wat doen wij?

Weet jij het nog? De eerste keer dat je voor een grote groep moest presenteren? De eerste keer dat jij een project mocht leiden? Wat je ook voor het eerst deed; het voelde goed maar stiekem had je hier best wat begeleiding in willen hebben.

Daarvoor zijn wij! Day1event bewandelt samen met jou dit pad en begeleidt jou in dit leerproces. Alles mag, alles kan. Zoals Walt Disney zei, ‘’ If you can dream it, you can do it ‘’.

Wij willen speler worden in de volgende categorieën:

· Events: adviseren hierin, leiden en organiseren

· De kunst van mixologie inwijden op de Tails manier

· Prachtige mensen bij elkaar brengen: op een unieke wijze die voor iedereen toegankelijk is.

Om leider te worden in deze branches willen wij onze prestaties op het gebied van innovatie en productie versterken. Daarnaast willen wij een slag in de digitalisering maken en onze focus leggen op de content die wij plaatsen op de socials.

Waar geloven wij in?

Als je iets zegt moet je het natuurlijk ook doen. Om dit na te streven hanteren wij de volgende waarden in ons bedrijf: nuchterheid, duidelijkheid, creativiteit, gelijkwaardigheid, avontuurlijk en vooral genieten!

Dat laatste is voor ons erg belangrijk. Day1event is sterk in het samenbrengen van mensen. Onze passie is om middels onze creativiteit mensen te laten genieten in alle mogelijke vormen.

Als medewerker bij Day1event moet je dan ook een enorme passie hebben voor onze klanten. Wij streven ernaar om ons portfolio uit te breiden en zo te versterken. Op die manier kunnen wij Day1event verder ontwikkelen en daardoor nog beter aan alle wensen/behoeftes van onze klanten te voldoen. Uiteraard in combinatie met de kracht van onze waarden.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.